Oficina Local d'Habitatge

  En aquest espai trobareu tota l'informació relativa als serveis que ofereix l'Oficina Local d'Habitatge.

   

  Descripció del servei

  L’Oficina Local d’Habitatge de Mataró té com objectiu principal convertir-se en finestreta única de tots els temes relacionats amb l’habitatge. Els ciutadans que vulguin obtenir informació per a comprar o llogar algun habitatge protegit, tramitar les prestacions econòmiques que ofereix l’Administració Pública vinculades amb l’habitatge, conèixer el funcionament de la borsa de lloguer social o tramitar cèdules d’habitabilitat, entre d’altres qüestions, poden dirigir-se a l’Oficina on una persona els atendrà i els explicarà els diferents procediments a seguir.

  Amb aquesta centralització de serveis, es pretén simplificar la tasca als ciutadans i agilitzar la tramitació aconseguint més comoditat.

  L’Oficina Local d’Habitatge és un servei que ofereix l’Ajuntament de Mataró en conveni amb el departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya  i que gestiona, des de la seva creació, PUMSA  (Promocions Urbanístiques de Mataró, SA).

  ON SOM:

  Carrer de Pablo Iglesias, 63. Planta 1ª despatx 12; 08304, Mataró
  Tel.: 93 757 85 38 / Fax: 93 741 56 19
  pumsa@pumsa.cat

  NOU HORARI D’ATENCIÓ AL PÚBLIC:

  De dilluns a divendres de 9 a 14 h

   

  Del 29 de juliol al 23 d’agost les nostres oficines romandran tancades

  Per qualsevol incidència poden adreçar-se al telèfon 93 758 26 36 les 24 hores de dilluns a diumenge.
  – Per al qualsevol tràmit presencial de cèdules, podeu adreçar-vos al Consell Comarcal del Maresme.

   

  En el cas de:

  • Sol·licituds de cèdula (1ª i 2ª ocupació), corresponents a Mataró, faran la recepció dels documents i ho enviaran a l’Agència de l’Habitatge de Barcelona (c/.Aragó, 244-246).

  El Consell Comarcal del Maresme es limitarà a: registrar les sol·licituds, i lliurar-vos el resguard i la carta de pagament. Tenint en compte que serà l’AHC de Barcelona, on faran el tràmit i l’atorgament i/o requeriment (si s’escau).

   

  • Sol·licituds de duplicat de cèdula, de qualsevol població, podeu fer el tràmit complert al Consell comarcal del Maresme, o també a qualsevol de les seguents oficines: linkar