La Grua i el Dipòsit Municipal

  imatge_capçalera_grua

  Serveis: 

  La gestió del trànsit de la ciutat també requereix el servei de la grua municipal.

  L’àrea de mobilitat de PUMSA s’encarrega de la gestió administrativa de la grua municipal i custòdia els diferents dipòsits de vehicles municipals, tant el dipòsit de vehicles retirats per la grua, com el dipòsit de vehicles abandonats al carrer o bé els vehicles judicials.

  Per dur a terme el servei, l’Ajuntament disposa de grues per fer la retirada del vehicle, i PUMSA d’oficines i dos dipòsits a diferents punts de la ciutat.

  Recollida de vehicles i tràmits administratius (obert 24 hores): 

  Adreça: Ronda de Rafael Estrany, 36. Planta -1
  Telèfon: 93 758 26 36
  Com arribar amb Mataro bus: línies L3 i L6 parada Frank Marshall

  La Grua: 

  Si el vostre vehicle ha estat retirat de la via pública, la Grua Municipal deixa una enganxina al terra ( rectangle de color groc) indicant l’adreça del dipòsit on ha estat traslladat, telèfon, quines son les línies de Mataró bus que hi arriben etc…

  Com recuperar el vehicle: 

  Per recuperar el vehicle, haurà de ser el titular o bé una persona autoritzada, la qual caldrà que aporti alguna de la següent documentació:

  • DNI
  • Passaport
  • Permís de conducció

  (article 56.3 de l’ordenança Municipal de Circulació)

  Forma de pagament: 

  El pagament de l’arrossegament amb ingrés al dipòsit i el temps l’estada, caldrà fer-lo a la finestreta del dipòsit en metàl·lic o amb targeta de crèdit.
  La notificació de la denúncia o sanció tramitada per la Diputació, es rebrà posteriorment a l’adreça del propietari del vehicle, amb la possibilitat de descompte mentre aquest estigui vigent.
  En cas d’enganxament del vehicle sense ingrés al dipòsit, el pagament es podrà fer:

  TARIFES