imatge_capçalera_grua

SERVEIS

La gestió del trànsit de la ciutat també requereix el servei de la grua municipal.

L’àrea de mobilitat de PUMSA s’encarrega de la gestió administrativa de la grua municipal i custòdia els diferents dipòsits de vehicles municipals, tant el dipòsit de vehicles retirats per la grua, com el dipòsit de vehicles abandonats al carrer o bé els vehicles judicials.

Per dur a terme el servei, l’Ajuntament disposa de grues per fer la retirada del vehicle, i PUMSA d’oficines i dos dipòsits a diferents punts de la ciutat.

Recollida de vehicles i tràmits administratius (obert 24 hores)

ON SOM

Ronda de Rafael Estrany, 36. Planta -1
93 758 26 36

Com arribar amb MATARÓ BUS: Línies L3 i L6 parada Frank Marshall

La Grua:

Si el vostre vehicle ha estat retirat de la via pública, la Grua Municipal deixa una enganxina al terra ( rectangle de color groc) indicant l’adreça del dipòsit on ha estat traslladat, telèfon, quines son les línies de Mataró bus que hi arriben etc…

Com recuperar el vehicle:

Per recuperar el vehicle, haurà de ser el titular o bé una persona autoritzada, la qual caldrà que aporti alguna de la següent documentació:

  • DNI
  • Passaport
  • Permís de conducció

(article 56.3 de l’ordenança Municipal de Circulació)

Forma de pagament:

El pagament de l’arrossegament amb ingrés al dipòsit i el temps l’estada, caldrà fer-lo a la finestreta del dipòsit en metàl·lic o amb targeta de crèdit.
La notificació de la denúncia o sanció tramitada per la Diputació, es rebrà posteriorment a l’adreça del propietari del vehicle, amb la possibilitat de descompte mentre aquest estigui vigent.
En cas d’enganxament del vehicle sense ingrés al dipòsit, el pagament es podrà fer:

TARIFES