aparcaments_rotacio
[divider]
També ha fet millores als aparcaments de la plaça de Granollers i l’Espai Firal-Parc Central
[divider]
Per tal de donar més servei als usuaris dels establiments d’oci i restauració de l’entorn de la plaça de Cuba, l’aparcament del mercat de la plaça de Cuba (P1) amplia el seu horari d’entrada els divendres, dissabtes i vigílies de festius fins a les 3h de la matinada a partir del dia 5 de febrer.
També s’han millorat les instal·lacions dels aparcaments de la plaça de Granollers (P5) i de l’aparcament de l’Espai Firal-Parc Central (P6) amb noves màquines que faciliten el pagament.
Aquestes accions, formen part d’una campanya per promoure els 3 aparcaments que l’empresa municipal PUMSA gestiona, situats tots ells a menys de 10 minuts del centre de Mataró, sota el lema “més a prop i per menys del que et penses”.
–  L’aparcament de la plaça de Cuba (P1) té una horari d’entrada de diumenge a dijous de 6 a 23 hores i divendres i dissabte de 6 a 3h. Sortida 24 hores. El preu hora és de 2,38 €.
– L’aparcament de la plaça de Granollers (P5) i l’aparcament de l’Espai Firal – Parc Central (P6) té un horari d’entrada de 7 a 23h de dilluns a diumenge. Sortida 24 hores. El preu hora és de 2,16 €.
Entre els tres aparcaments sumen un total de 259 places a disposició dels ciutadans de Mataró i visitants.
L’Ajuntament de Mataró va instal·lar a finals del 2015 un sistema de senyalització viària per facilitar l’arribada a l’aparcament situat més a prop del destí.
Aquestes accions s’emmarquen en una suma de voluntats i compromisos per millorar la mobilitat a la ciutat.
[divider]