La campanya de descomptes que s’oferirà a partir d’aquest dissabte està promoguda per l’Ajuntament i per PUMSA, encarregada de gestionar els aparcaments municipals de la plaça de les Tereses, plaça de Granollers i Parc Central.

La gratuïtat de 30 minuts per estades superiors als 60 minuts s’oferirà els dissabtes i festius d’obertura comercial fins al 31 de gener, i té com a finalitat afavorir l’afluència de clients locals o de fora del municipi als comerços de la ciutat durant la campanya de Nadal i les rebaixes. La iniciativa s’emmarca en les mesures impulsades per la Taula de reconstrucció social i econòmica de Mataró.

De moment, i degut a la vigència del confinament municipal dels caps de setmana, només s’hi podran acollir els veïns de Mataró. La promoció s’ampliarà als residents de les poblacions veïnes a partir del moment en què la Generalitat aixequi aquesta restricció de mobilitat que té per objectiu evitar la propagació de la Covid-19.

Complementàriament a aquesta campanya, PUMSA ha iniciat una promoció als establiments comercials perquè puguin obsequiar els seus clients amb vals de descompte als aparcaments municipals. En aquesta promoció, per la compra de 200 o més vals de 30 i 60 minuts, s’ofereix un descompte del 50 % respecte al preu de la tarifa vigent a cada aparcament. A més, en concepte d’obsequi, PUMSA distribueix 2.380 vals de 30 i 60 minuts als comerços perquè puguin repartir-los entre els seus clients. En base al compromís de col·laboració de PUMSA, aquesta promoció no té data de caducitat.