PUMSA ofereix nous abonaments als aparcaments municipals de rotació

 

S’inicia una nova campanya que ofereix als ciutadans abonaments mensuals nocturns, de cap de setmana i per a bicicletes.Aparcament de la plaça de les Tereses. Foto: PUMSA

Amb la finalitat de millorar la mobilitat a la ciutat de Mataró, PUMSA amplia les tipologies dels abonaments als aparcaments per adaptar-se a les diferents necessitats. Aquests nous abonaments s’ofereixen a l’aparcament de la plaça de les Tereses /P2, el de la plaça de Granollers/P5 i el de l’Espai Firal – Parc Central /P6.

Abonaments nocturns

L’abonament nocturn agafa la franja horària de les 18 h de la tarda a les 10 h del matí de dilluns a diumenge. El cost de l’abonament és de 15 euros el mes.

També s’ofereix una franja horària més gran: de 18 h de la tarda a les 10 h del matí i de 13 h a 16 h de dilluns a divendres; cap de setmana i festius les 24 hores. En aquest cas, el preu de l’abonament és de 30 euros el mes.

Abonament de cap de setmana

L’abonament de cap de setmana és de divendres a diumenge i el preu és de 13,90 euros els tres dies deixant el cotxe a l’aparcament de la plaça de Granollers, o bé el de l’ Espai Firal-Parc Central. A l’aparcament de la plaça de les Tereses el preu és de 26,80 euros.

Abonament per a bicicletes

Per últim, l’abonament mensual per a bicicletes té un preu de 10 euros i està disponible a l’aparcament de la plaça de Granollers i al de l’espai Firal-Parc Central.

A més de les noves modalitats, també s’ofereix l’abonament mensual per a cotxe i moto, el diürn, el de matins i el de tardes.

Els nous abonaments tenen com a objectiu ajudar a reordenar l’estacionament en superfície i minimitzar el número de vehicles estacionats a la via pública, aprofitant la infraestructura d’aparcaments soterrats de què disposa el municipi.