L’Ajuntament i PUMSA ofereixen 30 minuts gratuïts als aparcaments municipals i a la zona blava per Nadal i rebaixes

La campanya, sota el lema “comprar a Mataró ara és més fàcil”, té per objectiu afavorir l’afluència de clients locals o de fora del municipi als comerços de la ciutat.

La promoció permet gaudir de 30 minuts d’aparcament gratuït per estades superiors a 1 hora, els divendres de 17 a 20 hores, i els dissabtes, diumenges i festius d’obertura comercial les 24 hores.

La campanya és vàlida als aparcaments de la plaça de les Tereses, plaça de Granollers i Espai Firal-Parc Central, tots ells gestionats per PUMSA per encàrrec de l’Ajuntament, que sumen un total de 800 places.

També s’ofereix la gratuïtat de 30 minuts a les 811 places de zona blava per estades superiors a 1 hora. Per acollir-se a la promoció el pagament s’ha de fer a través de l’APP i és vàlida per un sol ús al dia per matrícula, els divendres tarda i els dissabtes.

La campanya s’inicia aquest divendres 25 de novembre fins al 30 de gener i és el tercer any que es pot gaudir.

Promoció complementària per als establiments comercials

Pumsa també ofereix durant tot l’any vals d’aparcaments als comerços de Mataró a preu reduït perquè pugin premiar la fidelitat dels seus clients i facilitar la compra en els seus establiments.

Aquests vals de descompte se sumen als 30 minuts gratis de la promoció de Nadal i Rebaixes als aparcaments municipals.